Redovisning Haninge - Ariel Ekonomi

Redovisningsbyrå i Haninge

Lägg fokus på er verksamhet så tar vi hand om er ekonomi

Vi vet att man som företagare konstant möts av tuffa utmaningar och att bokföringen ofta är en av dem. Dels för att den stjäl tid och lämnar mindre utrymme till övriga uppgifter. Men också för att det krävs specifika kunskaper för att inte riskera att något blir fel längs vägen.

Ariel Ekonomi AB är en erfaren redovisningsbyrå i Haninge som dagligen hjälper både mindre och medelstora företag med deras ekonomi. För att möta alla kunder på bästa sätt anpassar vi arbetet efter varje företags behov. Ni väljer också själv hur stort asvar ni vill lägga över och vilka delar ni hellre hanterar själva.

Redovisning, bokföring, deklarationer, bokslut, årsredovisning och lönehantering. Anlita oss och frigör tid till annat. Glöm alla krångliga papper liksom oron för att något ska bli fel. Vi erbjuder avtal fria från bindningstider och uppsägningstid samt fasta priser med total transparens.

Driver ni företag i Haninge och skulle uppskatta pålitlig och kunnig hjälp till er redovisning? Kontakta oss så pratar vi mer om hur vi som redovisningsbyrå kan underlätta för just er verksamhet.

 

Räkna ut din månadskostnad

Priset inkluderar löpande bokföring, lönehantering, deklarationer, bokslut och årsredovisning

Din kostnad: 1500 SEK